Home » Kasteelpark Born

Kasteelpark Born 

Mooi park met oude bomen in de  voormalige kasteeltuinen waar ook veel dieren zijn gehuisvest.Mooi wandelpark waar veel is gerenoveerd.

Genoeg te zien ,mooi terras voor koffie of een hapje

Ik laat het zien door middel van Foto`s

De bewoners
Kroos heel veel kroos ...de schildpad ziet groen van het kroos


Dieren ;vogels allemaal ruimte zat ook in de grote vogel"voliere" een vijver vliegruimte  voor de koereigers, ganzen en pauwen,  kraanvogels enz.Zelfs nesten in bomen waar een grote groep in zit.

Vuurwantsen vnl in de lindeboom...komen voor in Z-En O-Nederland ze eten de zaden  `s nachts

wat een prachtige kleuren...parkieten en eendenvoliere.je kunt er doorheen wandelen en zomaar kan er  in ene een parkiet op je schouders zitten.

De meeste dieren zitten achter tralies soms dicht op elkaar gaas ook de beesten in het kriebelhuis ..de spinnen leguanen wandelende takken en kikkers zitten achter glas...De foto`s zijn dan of wat waziger of met rare vlekken...want al het glas is ook niet even schoon

zeer giftig Kinderboerderij

Ottervijver

En na de otters te hebben zien spelen gaan we naar huis...niet alle dieren zijn  hier vertegenwoordigt ,verschillende dieren  hadden zich verstopt,teveel tralies ,berberapen zaten achter de boom ..Stekelvarkens hebben een grote ruimte met veel verstop plekken..vogelspinnen kikkers en vuursalamanders hadden zich zo`n  beetje ingegraven.

 

Het was een leuke dag!!!


ik denk dat we hier een stuk schoorsteen zien in de ruine

deze vogels waren er toevallig ...altijd genoeg te eten en te drinken in een dierenpark

Maak een Gratis Website met JouwWeb